insane Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Witam, mimo pozytywnych doswiadczen z japonska technologia postanowilem przesiasc sie do S4 B5 i mysle, ze sie nie zawiode Zakup w najblizszym czasie, a teraz zabieram sie do czytania i wypatruje wielkopolskiego spotu ; - ) Pozdrawiam!
wojaw Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Witam serdecznie jestem świeżym posiadaczem Audi A4 B&7 2007 r , 2.0 TDI chciałbym zasięgnąć opinii bardziej doświadczonych i oblatanych w audikach
adamo79 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Hej jestem nowy i zamierzam kupić A4 (kumpel ma ipoleca) - zalogowałem się bo szukam opini na temat tego autka
user234 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Witam wszystkich jestem szczęsliwym posiadaczem srebrnego Audi A4 z2004 roku mieszkam w katowicach Pozdrawiam
mixtur Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Witam Wszystkich 30 września 2008r. stałem się szczęśliwym posiadaczem a4 i dołączyłem do grona rodziny miłośników tej wspaniałej b5-ki:)
JankeS4 Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie, Spełniło się marzenie i dostałem S4 na komunie : ) W dodatku nogaro blue. Pasuje mi do oczu ; - ) Jest cudownie
Rekomendowane odpowiedzi