qwert7 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Witam użytkowników forum A4klub. Dwa miesiące temu kupiłem Audi A4 Kombi 97r. 1.9TDI. Generalnie wszystko jest okej, lecz napotkałem kilka drobnych problemów, które mnie irytują. Na Waszym forum szukam odpowiedzi na męczące mnie pytania. Osobiście, jeżeli będę obeznany w danym temacie, postaram się pomóc innym użytkownikom. Pozdrowienia dla Wszystkich, Qwert7.
Szymaz Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Witam Mam na imię Szymon. Jestem studentem więc nie mam jeszcze samochodu . Ale interesuję sie Audi i wg mnie są to najlepsze samochody. Zawitałem na forum ponieważ lubie sobie poczytać o tych pięknych samochodach Pozdrawiam
heniek01 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Zmieniam kolejne AUDI ale szanuję tylko jeden KLUB . Pozdrawiam
chris.lkr Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie :> :> Od trzech dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.9 TDi Avant Quattro :> :> Mam parę pytań odnośnie tego modelu więc zanim z czymś wyskoczę to postaram się używać funkcji Pozdrawiam całe grono miłośników A4 !!!!!!!!!
bgga Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Witam jestem Tomek, od paru miesiecy jestem posiadaczem Audi A4 Bardzo mi milo.
Bogumił Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Mam na imię Bogumił i od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 1,8T w roczniku 1998.
OSKA77 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Radom-Witam wszystkich posiadam Audi a4 avant 99 rok 1,9tdi
roberto__ Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Kościan. Witam wszystkich.
niuniek222 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Witam wszystkich klubowiczów Audi A4
Petara Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Witam wszystkich serdecznie! Kilka dni temu zakupiłem sobe A4 1.9tdi i mam zamiar sie dowiedziec z forum kilka przydatnych informacji oraz dołączyć do innych postów! pozdrawiam
greeta Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Witam wszystkich posiadaczy Audiczek. Sama posiadam Audi A4 1.8 SE, rocznik (hmmm) 1995, trochę staruszka, ale... Pozdrawiam z Yorku. Gośka
Luksiu Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 [bielsko - Biała] Witam .... Jestem Łukasz, jestem szczęśliwym posiadaczem A4 2.0 TDI .... co w końcu uprawniło mnie w pełni do rejestracji na forum :>
Rekomendowane odpowiedzi