golan Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Olsztyn.......Witam Wszystkich. Cześć jestem Wiesiek pochodzę z Olsztyna .Posiadam Audi A4 1.9 2001 rok. mam je od 2 miesięcy ....... Jestem zadowolony to autko bardzo mi sie podoba ......( choć na poczatek urwał mi sie zawias od schowka.... słyszałem ze jest wadą )
gummis Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Witam, niedawno stałem sie posiadaczem A4 z 2002 roku. Nowe auto nowe problemy Mam nadzieję że znajde tu zawsze odpowiedź na bolączki mojego auta. Pozdrawiam
Wima Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Witam gorąco wszystkich fanów marki Audi. Jestem Wiesław. Kiedyś, kiedy przez zupełny przypadek stałem się właścicielm Audi 80, zrozumiałem, że samochód może miec "duszę" Teraz już nie wyobrażam sobie innej marki. Pozdrawiam:)
chudy884 Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Witam serdecznie wszystkich miłośników audi a 4 :>
sakoselk Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Witam Wszystkich serdecznie! Właśnie kupilem Audi A4 1,6 i zagazowałem je. jak na razie nie mam powodów do narzekania. Autko spisuje się naprawdę cudownie. Jeszcze raz witam wszystkich userów !!
infopartner Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Mam na imię Artur, właśnie stałem się właścicielem Szaraka tj: A4 V6 2.6 benzyniak w automacie rocznik 1997. Wcześniej moja przygoda z Audi zaczęła się w 2006 z modelem 90, 2,3 benzyniak w Automacie 1989 (szlachetny rocznik tej marki), wcześniej miałem Lanosa 1,6 a przed nim Opla Kadeta 1,3 - fuj. Ale się nauczyłem, że jednak audi jest fajne. Liczę że, doświadczeni koledzy i koleżanki będą mieli wyrozumiałość dla newbie jakim jestem niewątpliwie na tym forum i dostarczą mi cennych linków i informacji na temat tego sprzętu. Pozdrawiam całe Szanowne forum i liczę na wsparcie. Sam będę również się dzielił doświadczeniami.
dito Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Witam wszystkich miłośników Audi. Po krótkich acz intensywnych poszukiwaniach udało się kupić A4 Avant rocznik 1997. Był drogi jak na ten rocznik ale potwierdzony przebieg, zadbany i wypieszczony, jestem w sumie 3 właścicielem. Ogólnie wygląda pięknie. Miałem Ople, Forda ale być posiadaczem Audi to brzmi dumnie :>
Rekomendowane odpowiedzi