Hugo Opublikowano 3 Września 2007 Autor Opublikowano 3 Września 2007 Nie widziałeś bo się nie przywitałeś.Teraz juz możesz wszystko.Witam
chudineze Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Witaj na forum PS. Bo dopiero po przywitaniu się można dalej coś pisać na forum
Mlody_wwa Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 zeby nie zakladac nowego tematu.... jak moge sprawdzic oznaczenie silnika? tzn. 1Z, AAH, itd.
angela Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 tu sie tylko witamy....opcja szukaj i wszystko znajdziesz....... Witamy
Smoczyca Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Witam kolegę : ) Można będzie niedługo robić zloty Łomianki-Nowy Dwór, bo nas przybywa
pablos Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Witam wszystkich, mam na imię Paweł. Obecnie przebywam w Irlandii, ale pochodzę z woj. podkarpackiego (okolice Krosna). Moja A4 to ADR 1.8 rocznik 95. Kupiłem miesiąc temu i czeka mnie teraz mnóstwo pracy Muszę wymienic wszystkie wahacze, coś mam nie tak z ABS-em bo nie działa oraz słyszę dziwne ocierania, oraz czasami lekkie stukanie, podejrzewam że prawdopodobnie sprzęgło, ale jak narazie to tylko podejrzenia. Do tej pory zmieniłem tylko klocki hamulcowe i naprawiłem wydech. Niestety to nie Polska jeśli chodzi o części ich dostęp oraz cena, więc w miarę możliwości będe starał się doprowadzic ten samochodzik do stanu bardzo dobrego. Tak przy okazji to moje poprzednie autko (Poland) to moja pierwsza babcia, Audi 80 1.6 TD rocznik 88, i stwierdziłem że już zostane przy tej marce starając się tylko wspinac do góry pomiędzy modelami To by było tyle o mnie, Pozdrawiam wszystkich oraz dziękuje za wszelki trud włożony w to forum i informacje które będą mi naprawde potrzebne!!
krzysiekno1 Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Jestem z okolic Wodzisławia Śl. Jezdze A4 z 1996r 1.6. Niedawno zalozylem do niej instalacje gazową (sekwencja) Autko sie spisuje i nie robi narazie zadnych problemow : ) to by bylo na tyle .. pozdeawiam
Rekomendowane odpowiedzi