Tomeks Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 no kolego witamy i zapraszam na spot w środę o 20 na Matarni(parking podziemny,do końca)
gimmie Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Jam jest z B-stoku i właśnie nabyłem model z 97roku, poza tym że 1.9tdi i 90 rumaków. No i wkrótce (między innymi za pomocą tego forum) zamierzam się dowiedzieć "co z czym się je...". aha, to moje pierwsze audi
moskit145 Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam wszystkich, mam na imię marek od ok pół roku posiadam audi a4 2.5 Tdi awant z 98 roku mam nadzieje że na forum spotkam ciekawych ludzi i wymienimy się cennymi uwagami na temat naszych samochodów pozdrowienia.
Yelo Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam, zachęcam do aktywności na forum
Yelo Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam, zachęcam do aktywności na forum
sąsiad Opublikowano 27 Listopada 2008 Opublikowano 27 Listopada 2008 witajcie !!!!! mam naimie maciej --27lat, mieszkam niedaleko poznania .; posiadam a4 1.8 125 kucy z 96 roku --- kupilem swoja bryke 1.5 roku temu -calkiem przypadkowo , bo na gielde jechalem po bmw --- a tu masz , wsiadlem do audi przekrecilem kluczyk , zobaczylem te piekne czerwone liczniki i zakochalem sie --- po chwili autko bylo juz moje -- ps. nie zaluje
Rekomendowane odpowiedzi