tarniol Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Cześć. Jak większość nowych na forum chcę zakupić Audi A4 i zasięgnąć języka na temat tych cudownych samochodów. Chcę zakupić A4 model b6 kombi. pzdr
Gość AUDI-user Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam klubowiczow:) zwracam sie do was z prosba udzielenia mi pomocy zwiazanej z informacja co mam robic gdy mam Audi A4 B7 z rocznika 2006 tj. 2.0 tdi 140 konny automat (multitronic 7 biegowy) problem jest nastepujacy po zmianie oleju po przejechaniu ok. 9 000km zapala mi sie kontrolka oleju (min) przy spradzaniu poziomu oleju na bagiedce rzeczywiscie jest malo i trzeba dolwac!! jednakze olej ktory widze jest bardzo czarny smolisty taki chyba nie powinnien byc?! uzywam oleju zalecanego w serwisie audi tj. castrol edge turbodiesel 5W40 w serwisie twierdza ze to jest normalne ze bierze olej... czy jest jakas metoda by nie bral? prosze o pomoc! * najpierw wypada przeczytac regulamin. do zadawania pytan sa odpowiednie dzialy i tam prosze kierowac swoje problemy [Musashi]
rptw Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam wszystkich miłośników Audi A4! Swoją ABC z 97r ciesze sie juz ponad rok i jest to najlepszy samochod pod sloncem . Ciesze sie ze bede mogl wymieniac swoje uwagi i opinie na tym forum i jest to dla mnie zaszczyt iz będe mógł skorzystać z jego zasobów . Pozdrawiam serdecznie! Paweł
pikass Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 zarejestrowalem sie u was poniewaz mam audi a6 z malymi problemami i szukam tutaj rozwiazania. witam wszystkich
LeonMP Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Zarejestrowałem się u was ponieważ mam audi A8 z małymi problemami i szukam tutaj rozwiązania. Witam wszystkich.
Krzysiekzawadzki Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam wszyskich tu zgromadzonych.Jak kazdy pewnie ma jakies pytania co do swojego Audii wiec i ja tez je mam.I licze na fachowa pomoc bo wiadomo jak jest w warsztatach nie wszyskich ale w przewazajacej wiekszosci chca Cie jedynie skroic.
Misiek75 Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam.Na forum>mam Audi A4 1.8T i chyba jak wszyscy potrzebuję odpowiedżi na wiele pytań.Pozdrawiam wszystkich.
vario85 Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 obecnie jestem na etapie zbierania info i kasy , informacje o mnie w profilu...w sumie nic ciekawego, na dzień dzisiejszy poruszam sie golfem mkII, w planach kombi (B4, C4, B5, B6)
Rekomendowane odpowiedzi