jarosz1 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 witam wszystkich jestem nowy mam golfa i :>
dam_mat Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 B5. Jestem mlodym kierowca, mam 23 lata i mieszkam w Anglii. Audi jest w sumie moim pierwszym autem i ciezko mi porownac z innymi ale jak na razie jestem zadowolony z tego cudenka:))))
waldeczek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Mam na imię Waldek,Jestem posiadaczem Audi A4 z 95r 1.8 benzyna 125KM.Jestem bardzo zadowolony z tego auta,choć ostatnio mam problem z obrotomieżem i licznikiem raz chodzą innym razem nie ruszają z miejsca.. pozatym ok,pozdrawiam.Jeśli mógłby mi ktoś podpowiedzieć co z tym zrobić będe bardzo wdzięczny.
karol121 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 witam wszystkich wielbicieli audiA4 i nie tylko
60thPlace Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam wszystkich klubowiczów i miłośników Audi A4. Wczesniej mialem okazje jezdzic duza liczna roznych samochodow(nie zawsze jako pasazer;-) ).Zakup audika byl totalnym przypadkiem i "okazja" w normalnych warunkach kupilbym inne autko, mozliwe ze inne audi. A4 sluzy mi glownie do pracy. i w niedlugiej przyszlosci bede tez w nim sluchal muzyki. Pozdrawiam wszystkich w pelni zadowolonych wlascicieli Audi ;-)
Gerwazy Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam wszystkich milosnikow A4 sam od niedawna jestem w posiadaniu A4 B5 autko jest po prostu super
marwis Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam jestem nowy na forum i przymierzam się do zakupu Audi A4 w wersji B7
Rekomendowane odpowiedzi