Cuber Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianoit Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam Wszystkich! Narazie tylko zastanawiam się nad zakupem A4, myślę o silniku 1,8T. Na forum będę szukał informacji za i przeciw tym autkom. Dotychczasowe auto to Fiat coupe, niestety rozbite;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek k Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Fajnie że jestem w dobrym towarzystwie Witam wszystkich Piotrek K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirela Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 mam od niedawna a4 1.8 z 95roku i dzieki tej stronie napewno sie wiele dowiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 witamy serdecznie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Piotras witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 witaj właściwy wybór to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1931 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Elo! Kupiłem a4 i chcę się u was dowiedzieć coś więcej o moim "nowym" autku. Pozdro dla wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 witam serdecznie na forum służymy pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwozni Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam Wszystkich Forumowiczów, Mam na imię jacek (w skrócie jaco) i jestem posiadaczem co prawda już leciwej a4 (1995r.) od 2001 roku, Właśnie teraz postanowiłem się zarejestrować, pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 siemka :> zapraszamy na spoty warszawskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam, zachęcam do aktywności na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam, zachęcam do aktywności na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi