JAKISSIMO Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 CZESC. :hi:WITAM WSZYSTKICH MAM NA IMIE JACEK. KUPILEM NIEDAWNO A4 2002 ROK 1.9 TDI 130 KM.CHCIALBYM SIE COS O TYM AUCIE DOWIEDZIEC WIECEJ BO TUTAJ ZA GRANICA KAZDA INFORMACJA JEST PLATNA (80 EURO ZA ROBOCZO GODZINE). WCZESNIEJ MIALEM PASSATA I BYLEM ZAREJESTROWANY DO KLUBU INTERNETOWEGO VW.TAK WIEC TYM RAZEM ZMIENILEM AUTO I POMYSLALEM ZE DOLACZE DO WASZEGO KLUBU.BARDZO LICZE NA POMOC KLUBOWICZOW I SAM CHTNIE POMOGE JAK TYLKO BEDE MOGL POMOC LUB COS DORADZIC. prosze nie pisać z capsem
GILI Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Witamy Rozwiązania problemów szukaj w działach technicznych
dc45 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam serdecznie wszystkich miłośników AUDI.Moje jest białe
Suli Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Witamy Cię serdecznie i zapraszamy od naszego działu regionalnego http://www.a4-klub.pl/smf/mazowieckie-b84.0/ i na spociki warszawskie
Suli Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Miło nam Cię widzieć (...) Mam nadzieje że dowiem się tutaj tego o czym nie wiem o tym samochodzie. Pozdrawiam Nie powinieneś się zawieźć
knes26 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam wszystkich klubowiczów narazie mam na stanie audi a4 1.9 TDI kombi 98 rocznik POzdrawiam )) :rolleyes: :good: :)
Rekomendowane odpowiedzi