Gość martinn Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam .. jestem właścicielem a4 1.6 :thumbdown:już od kilku lat, wiadomo wtedy te auta z tym silnikiem były troszke tańsze a na inny z większym motorem mnie nie było stać, chciałbym troche potkręcić te 101km , chip tuning jest dość kosztowny a rezultat jest tylko wzrost o 9km ma ktoś jakiś pomysł??? tylko nie piszcie że mam silnik zmienić...
MKrzyś Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 W srode bede wlascicielem A4ki Witam wszystkich
dwaliszewski Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 witam serdecznie posiadacz audi a4 b6 2002r z zachodniopomorskiego pozdrowionka
jarko Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
jarko Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
marcell1979 Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 witam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy audi
Rekomendowane odpowiedzi