darek_d83 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Niedawno stałem się posiadaczem Audi A4 Avant, rocznik 2002, z silnikiem diesla 130 km. Wcześniej użytkowałem samochody takie jak opel czy ford. Audi jest bez porównania!
Ruric Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Hejka od niedawna jestem posiadaczem audi A4 2,5 TDI 150KM 1999r od niedawna - i pierwszy raz mam do czynienia z tą marką - więc mam wiele naiwnych pytań - mam nadzieję że jesteście cierpliwi ))
Gość zdeniu Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 witaj Ruric, mam nadzieję że jesteście cierpliwi ))to sie okaże :twisted:
Gość zdeniu Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 no witam nareszcie jakiegoś ziomka kolego zapraszam do Spoty Pomorskie oraz pokaz nam swoja furkę w Moja A4
KeN Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam wszystkich klubowczów! :biggrin: jutro po poludniu jadę obejrzeć moje pierwsze w karierze autko! długo myslałem co wybrać i zdecydowałem się na A4 jak wszystko dobrze pójdzie to w maju będę już smigał silniczek na poczatek 1.6 z sekwencją moze nie jest to szczyt marzen, ale od czegoś zacząć trzeba.. Pozdrawiam wszystkich fanów marki - jak sądzę nie brak Ich tutaj A4 rulezz
KeN Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 dziękuję, oby wszystko było ok, bo już nie mogę się doczekać :biggrin: wiecie jak to jest przy zakupie pierwszego w życiu samochodziku... A4 rulezz
Konradgiee Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam wszystkich klubowiczow!Od jakiegos czasu przegladam i czytam forum aby dowiedziec sie jak najwiecej na temat , gdyz juz od ok 4 m-cy szukam samochodu. Bedzie to A4 . Uparlem sie na Avanta z 99' roku najlepiej po liftingu no i 1,9 TDI (110hp) Mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci cos sie trafi godnego do wziecia . Duzo dowiedzialem sie wlasnie z waszych doswiadczen i informacji szczegolnie na tematy techniczne tego modelu. Pozdrawiam Wszystkich !!!
Rekomendowane odpowiedzi