Wihajster Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witaj Uzupełnij poprawnie profil. I przyjeżdżaj na spoty trójmiejskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brytol Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Hej wszystkim! Jestem Marcin, mieszkam w Świdnicy na Dolnym Śląsku. Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem wymarzonego Audi, tj. A4 B5FL TDI. Widziałem juz tutaj kilka informacji na temat spotów w różnych częsciach kraju, ale nie z moich okolic. Mam wielką nadzieje ze to sie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witaj na pokładzie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaro88 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam wszystkich posiadaczy A4-reczek, na chwile obecna poruszam sie golfem mk4 ale mam zamiar przerzucic sie na jakas A4 najchetniej AWX. Pozdrawiam serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witaj na pokładzie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodor2424 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam wszystkich użytkowników forum a szczególnie posiadaczy pojazdów Marki AUDI. Jeżdżę A6 C5 już drugą postanowiłem zarejestrować się na tym forum bo słyszałem od kolegów z forum AKP że pomocne informacje znajdę na waszym forum. Pozdrawiam i liczę że i ja uzyskam potrzebną pomoc i będzie mi dane pomagać innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi