Sadibarius Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Witam wszystkich! Posiadam obecnie Audi 80 1Z 1.9TDI ale planuję zmianę na A4 ;] Witam wszystkich!
jarcio_70 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Witam wszystkich fanów Audi na tym forum! Mam 39 lat mieszkam w Lubiczu pod Toruniem. Jestem posiadaczem Audi a4 b6 1,9 tdi i VW Passat B5 1,9 tdi Z Niemiecką marką zaprzyjaźniłem się równo 20 lat temu i nie nażekam. Z przyjemnością wymienię się doświadczeniem z innymi użytkownikami. Pozdrawiam
jarko Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
jarko Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
cochin Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Witam, mam na imie Piotr. Calkiem niedawno zakupilem audi a4 1.8+ gazina z 1994 roku i zostalem fanem marki Interesuje sie komputerami, nowoczesnymi technologiami itp. Hoduje calkiem przyjemne zwierzaki jakimi sa ptaszniki Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi