Bieniek Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 witaj na forum Chyba z automatu juz witasz co?? :polew: Witam Cie kolego na forum.Pytania techniczne zadawaj w odpowiednim dziale.Tu sie tylko witamy.
kieper Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam audi maniaków Na początku chciałbym oddać hołd tej wspaniałej marce Nie jestem jeszcze użytkownikiem Audi, ale jestem w trakcie szukania tego wymarzonego egzemplarza Audi A4 (rocznik między 2002 - 2004). Gdy już będę szczęśliwym posiadaczem A4 to przywitam się ponownie :> Chciałbym zagłębić się dzięki temu wspaniałemu forum (tak słyszałem ) w tematyce A4 i dowiedzieć się coś konkretnie o silnikach i innych rzeczach (doświadczenie forumowiczów, które udzielone jest z pewnością w setkach napisanych postów na tym forum), o których powinienem wiedzieć przed zakupem mobilka. Witam i pozdrawiam ! ! !
baniak66 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam miłośniczki i miłośników Audi A4...nie mam jeszcze takiego ale chcę miec :>
gerytutaj Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Czesc Wszystkim uzytkownikom i uzytkowniczkom tej zajefajnej marki .Jestem szczesliwym posiadaczem od 2 mc i nie wiem o niej nic. Mam nadzieje ze szacowne forum pomoze dowiedziec sie wiecej i podzielic sie swoimi doswiadczeniami ze mna . pozdrawiam wszystkich goraco i zabieram sie do lektury
Rekomendowane odpowiedzi