bombersm Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Witam wszystkich! Mam na imie Kamil. Kilka dni temu sprowadzilem z niemiec audi a4 1995 rok 1,8 95 rok w automacie. Jest to moje pierwsze audi i do tego pierwszy automat. Mam pewien problem ze skrzynią, mianowicie 1 i 2 wchodza bez problemu jest mile przyspieszenie i wogole. Jednak pojawia sie problem. 3 bieg wskakuje dopiero przy 5-6tys obrotow i strasznie szarpie natomiast 4 nie wchodzi wogole. Mam pytanie w czym lezy roblem? ;/ co moze byc nie tak? Z gory dziekuje za pomoc.
kamyl Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Witam wszystkich mam na imię Kamil w poniedziałek przyjechało moje pierwsze Audi i mam nadzieje ze nie ostatnie, mam też nadzieje, że na tym forum znajdę odpowiedzi na wszystkie pytania
ewkap22 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Pozdrawiam wszystkich użytkowników audi a4
KMarcin Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Witam wszystkich, jako przyszły właściciel A4, zawitałem na forum aby uzbroić się w wiedzę niezbędną do prawidłowej eksploatacji nowego autka.
forest75 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Witam wszystkich na forum. Zapisałem się aby poczytać o ulubionej marce czyli AUDI, poznać użytkowników AUDI jakie mają z nimi problemy etc. Pozdrawiam wszystkich.
tomek2001 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Witam Wszystkich. Interesuje mnie zakup Audi A4 i zarejestrowałem się na tym forum aby pozbierać trochę informacji na ten temat.
Rekomendowane odpowiedzi