tomaszkruszyski Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 [Krosno] Witam Wszystkich! Mam na imię Tomek. Mysle ze czesto zagoszcze na forum . Pozdrawiam.
jmaleta Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Hej. Jestem nowy na tym forum, szczeżę powiedziawszy to pierwszy raz na jakim kolwiek forum się zapisałem. Mam nadzieje że pomożecie mi w razie jakiś problemów Do rejestracji tutaj skłonił mnie mój ostatni zakup. Mianowicie kupiłem sobie Audi A4 2.0 TDI. Jak narazie wszystko gra, ale słyszałem że z nimi jest nieciekawie. Zobaczymy co będzie dalej. Pozdrawiam wszystkich, do usłyszenia.
antonio Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 witamy na forum PS zmień w profilu model audi
ykk Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Zapraszamy: http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_nowy_sacz_2604_2009-t21259.675.html
gademajster Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Witam, mam na imię Marek, jestem z Łodzi, przymierzam się do kupna A4, szukam info właśnie na temat A4, pozdrawiam
slawekplus Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Zimnego piwa i goracej kobiety wszystkim. Dla osób ktore maja w najblizszym czasie prowadzic polecam zestaw 2 goracych kobiet. Jezeli czytaja to panie to analogicznie i rozsadnie polecam facetów. Moze jakies meble trzeba przestawic albo cos. W kazdym badz razie WITAM.
Rekomendowane odpowiedzi