Mrozik Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 moze ktos mi napisze czy dostane w Niemczech audi A4 B5 1.9 tdi 110km no i rocznik od 99 za jakies 17 tys zl, to jest cos kolo 3500 euro z góry dziekuje za porade :] No tak ale za 3500 euro dostane juz jakis w dobrym stanie ???? bo jak bedzie w kiepskim to wezme rocznik starsza najwyzej, ale chcialbym 99 bo juz po lifcie jest :]
ykk Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Pewnie ze dostaniesz.. Nawet za 2000 jak sie postarasz.. Pytanie tylko w jakim stanie.. Witamy na forum
Wihajster Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 witam ziomala i zapraszam na spociki szczególy PW
Omek26 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam Wszystkich ! Mam na imię Sławek i przymierzam się do kupna audi pozdrawiam !
doman1 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Pozdrawiam posiadaczy,fanów i miłośników audi.Mam nadzieje,że Forumowicze doradzą mi w kilku sprawach.Z góry dziekuje i życze dużo przyjemności z użytkowania A4
Rekomendowane odpowiedzi