Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 no to już wiemy o Tobie wszystko witaj na pokładzie łodzi niezatapialnej [; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto23 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie. Właśnie dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.9 TDI 2001r. Jest to już moje 3 Audi ...... i szczerze mówiąc nawet się nie oglądam za inną marką . Już 11 lat jestem związany z Audi i bardzo dobrze się z tym czuje. Akurat z Audi z silnikiem TDI to moje pierwsze doświadczenie, ale czytając to Znakomite Forum, na pewno wszystkiego się dowiem jak użytkować to wspaniałe autko. Pozdrawiam Wszystkich Klubowiczów Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Hej zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_krakowskieniedziela_1800_galeria_kazimierzparking_dach_info_1_post-t23938.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witaj j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 cześć j.w j.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hory85 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam wszystkich Jestem w trakcie poszukiwania nowego auta...mam na dzieje, że to będzie Audi. Mam na oku pewne A4 ale na razie nie chcę zapeszać co wyniknie z tego tematu. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 witajjjjjjjjj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tholysz Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam wszystkich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyniu111 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jestem kacper i stałem sie właśnie uzytkownikiem AUDI A4 1.6 które odziedziczyłem po tacie. jak narazie jeżdzi mi sie super i mam nadzieje że tak bedzie zawsze. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi