Dzo-Dzo Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Szczołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daroxxx Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 WItam wszystkich na forum.... Jestem Darek i od 2 dni posiadam Audi A4 z silnikiem 1.9TDI 1Z pozdrawiam wszystkich !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam Wszystkich Od 2ch dni jestem posiadaczem A4 avant 99r. 110km. Cetnie zawitam na jakis spot Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witamy nowego kolege na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 cześć cześć zapraszamy do aktywnego uczestnictwa na forum .... 4ever Osabi pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robsonnn Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 :th: czesc jestem nowy na forum mam audiczki wiec dolaczylem do grona maniakow tej marki posiadam AUDI A4 1.9 TDI 1996 rok wiecej danych podam pozniej bo narazie musze sie jakos na tym forum zadomowic pozdro dla wszstkich aha i mysle ze udzielicie mi pomocy na moje problemy :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witamy kolege na fotum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witaj napewno znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 witamy witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Cześć! Odwiedź wątek spoty łódzkie, napewno dowiesz się czegoś więcej! pozdrawiam i zaparszam do aktywnego uczestnictwa na forum :> Osabi pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 witamy witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiERR0T Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Cześć wszystkim! Mam na imię Piotr, mam 28 lat, mieszkam we Francji już od 24 lat, ale czuje się wciąż Polakiem! Posiadam Audi A4 Avant 2.5 TDI V6 163 KM w wersji 'Pack Plus' z 2003 roku, przebieg 63 000 km. Mamy również Audi A4 B5 z 1995 roku, 1.9 TDI 90 KM, przebieg 187 000 km. Wkleje kilka zdjeć w nowym wątku. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Serdecznie wszystkich witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi