Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witamy Cie i odrazu zapraszamy do czynnego udziału na forum wraz z spocikamiw Twoim regionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas7419 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich. Posiadam Audi A4, Avant, 1.9 TDi 110KM, '99. Mam nadzieje, że dużo skorzystam jak i wniose.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witamy na forum i zapraszamy do czynnego udziału w nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loonyme Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich! Jestem zakochany w Audi A4, poszukuje modelu Audi A4 B6, conajmniej z 2002 roku 1.9TDI 130KM w sedanie, bezwypadkowy. Jeśli ktoś słyszał, wie, ma na sprzedaż takie autko, chętnie wejdę w kontakt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el-swistaq Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Cześć Szanowni Forumowicze! Od 7 miesięcy jestem posiadaczem A4 1,6 AHL, od niedawna równiez miesszkam w Warszawie. Pozwoliłem już sobie poczytać trochę Wasze (chyba już NASZE) forum i postanowiłem dołączyć do Was. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MROWEK Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 witam Jestem Michał i wlasnie zostałem szcześliwym właścicielem A4 avant 2004 rok 1.9tdi 130km. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_02 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich kolegów. Nabyłem niedawno A4 1999 avant 1.9TDI 110PS pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx66 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich, jestem na tym forum aby rozwiac wszystkie watpliwosci na temat S4 b5 2.7 dreczace mnie przed zakupem z gory dziekuje wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody00 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Mam na imie Adam i pochodze z Zabrza nie mam jeszcze auta ale w najblizszym czasie mam zamiar kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum oraz na spocikach na których napewno dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bibon Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witamy i zapraszamy na spoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 powitac .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 powitac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 witamy na forum i zapraszamy do "czynnego" udziału w nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 witamy i zapraszamy na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamasz1984 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam. Mam na imię Tomek i od roku jeżdżę A4 1.6 z 96r. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi