Szuder Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witaj wśród szczęśliwych posiadaczy Audi A4... Zapewniam Cie, ze jest to dobry wybór... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witaj w klubie... i zapraszam do brania czynnego udziału w tworzeniu klubu... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meanthord Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam wszystkich uzytkownikow forum . Z przyjemnoscia dolaczam do spolecznosci posiadaczy Audi A4, autko kupilem po namowach znajomych. Poki co nie zaluje, a wrecz przeciwnie - jestem zachwycony . Pozdrawiam i do przeczytania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witaj na forum Pozdrawiam i do przeczytania! Lepiej do zobaczenia Zagladnij na spoty warszawskie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=45.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuder Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witaj w klubie i mam prośbę o uzupełnienie profilu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witan na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expert Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam! Jestem nowy, autko mam od około dwóch tygodni(a4 AHL 1.6 1997) i mam problem. W trakcie przełączania biegów, tj. po wciśnięciu sprzęgła obroty czasami same rosną do około 2000-2500 i zawieszają się na tym poziomie, np jak dojeżdzam do świateł to czasami tak sie dzieje. chciałem sprawdzić, czy po dodaniu gazu wskoczą wyżej i potem od razu opadną do normalnego poziomu, lecz po dodaniu gazu, idą wyżej i tak zostają. Więc właczam jedynkę i ruszam troszeczkę do przodu wtedy spadają i po wciśnięciu sprzęgła zostają na normalnym poziomie. Tak samo dzieje się przy normalnej zmianie biegów - czasami skaczą wyżej po wciśnięciu sprzęgła , ale zaraz spadają bo jadę na kolejnym biegu. czy pęknięty kolektor wydechowy (takowy mi się niestety trafił) może coś mieć wspólnego z tym zjawiskiem w tym (sonda lambda)???. Przy zmianie biegów zawsze obroty na chwilke idą w górę i pomału opadają, ale czasami (ostatnio coraz częściej) dzieje sie tak jak opisałem wyżej. Z góry dziękuję za odpowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Czesc, tutaj nie zadajemy pytań lecz sie tylko witamy! Zadaj pytanie w odpowiednim dziale! :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witaj na forum Pytania zadajemy w dziale technicznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witamy i zapraszamy na spoty Czesc, tutaj nie zadajemy pytań lecz sie tylko witamy! Zadaj pytanie w odpowiednim dziale! :gwizdanie: amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol_fr Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam wszystkich, jestem posiadaczem (szczęśliwym) Audi A4 1.9TDi z 98 roku i zapewne jak większość użytkowników zakochałem sie w nim od pierwszego wejrzenia:). Pozdrawiam wszystkich miłośników Audi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOR26 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 :thumbup:witam wszystkich klubowiczów mam a4 1.6 96 od 2 tygodni to mój pierwszy samochód narazi jest spoko kawał bryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 witamy i zapraszamy na klubowe spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młody511 Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 [Wola Idzikowska]Krzysiek. Witam wszystkich użytkowników jestem posiadaczem audi A4 od 6 m-cy i z wielką przyjemnością dołączam do tego grona. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witam wszystkich, nie jestem jeszcze posiadaczem audi. Czasami jedynie smigam 80 B4. Za jakis czas bede mial zamiar wraz z narzeczoną kupowac A4 i najprawdopodobniej 1.8 T. Niestety nie duzo kasy bedziemy mieli cos kolo 16000 tys wiec bedzie trzeba mocno szukac ehh. Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NyPal Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Witamy kolejnego Krakusa na forum :th: Zapraszamy Cie na spociki Krakowskie co Niedziele do galerii kazimierz o godzinie 17 stej , wiecej szczegółów w pierwszym poscie w spocikach krakowskich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi