KreniO Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam Wszystkich. Niestety nie jestem jeszcze posiadaczem A4. Decyzja już zapadła, ale muszę się jeszcze pobujać swoim starym i korzystnie sprzedać. Wszedłem/zarejestrowałem się tutaj aby przygotować się do kupna Avanta z 2005/06 roku (aby poznać ewentualne defekty, na co zwrócić uwagę bo wychodze z założenia, że nie ma aut idealnych. Powiększa mi się rodzina i do stycznia powinienem kupić już auto, a najlepiej we wrześniu. Dodam tylko tyle, że w automacie. Do dziś zawsze był manual, ale jakoś się przekonałem po jazdach próbnych i po przekabaceniu mnie przez żonkę. Pozdrawiam Wszystkich.
Nosfer Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Witamy Kieruję od razu do wątku Warszawskiego / temacie o dziewczynach i ich koleżankach http://www.a4-klub.pl/smf/odp_spociki_warszawskiewtorki_g1900_promenada_poziom_3-t45.0.html;msg1017537#msg1017537 i oczywiście na cotygodniowe spoty.. :naughty:
erniol Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam wszystkich userów tego forum... Zaledwie 3 dni temu zaczęła się moja przygoda z audi A4 1.8 z '95 roku. Niestety mam kilka rzeczy do zrobienia w tym aucie więc liczę na Waszą pomoc aby móc się cieszyć autkiem jak Wy... Pozdrawiam
pasion2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam ziomali, Od dwóch lat jestem dumnym posiadaczem a4 avant I wlasnie natrafilem na braki w informacji, ktore mam nadzieje tutaj nadrobic. dzieki i pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi