filips.a Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam, A6 AKN Quattro pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dusiol Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zapisałem się do Was gdyz te auta bardzo mi się podobają i mam nadzieje stać się właścicielem A4B5 1,9 TDI PD 116km. Chciałbym od Was łyknąc trochę wiedzy o tych samochodach. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamley Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Cześć Na imię mam Damian, lat 19 :> Samochód, którym jeżdżę to Toyota Corolla E10. Planuję zakup Audi A4 B6 z silnikiem 1.9 TDI 131 KM. Stąd rejestracja na tym forum by uzyskać jak najwięcej info o tej furce. Jak wiadomo najwięcej do powiedzenia mają sami użytkownicy, dlatego mam nadzieję, że mi pomożecie w razie jakiegoś problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sundin Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Mam na imie Daniel,jestem swieżo upieczonym posiadaczem Audi A4 Avant 2,5 2001r.Trafilem na to forum szukajac informacji o radiu ktore mi przestalo dzialac,ale mam nadzieje,ze znajde tutaj wiele przydatnych informacji na temat samego auta,oraz poznam ciekawych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witaj na forum Zerknij na strony spotów w twojej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 hi Witaj na forum hi Zerknij na strony spotów w twojej okolicy wink4 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witaj na forum Zaglądaj na Spoty Pomorskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Cześć Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 witanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysio! Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Powitać wszystkich użytkowników na imie mam Wojtek ;d mówią mi Rysio jak ktos był na VW manii to moze kojarzy Rysia ;p mam 21 lat i wczoraj stałem sie posiadaczem A4 Avant 1,9 TDI 110PS. jakiegos upa z fotkami zrobię jak bedę miał jakies sensowne fotki narazie tyle z mojej strony Pozdr 600. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi