robitech Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Witam!!! Jestem Robert mieszkam w małej miejscowości Cienin Kościelny między Koninem a Słupcą.Dzisiaj kupiłem Audi A4 Awant 1996 r. 1,9 Tdi 110 KM srebrna. Pozdrawiam wszystkich
Gość osetti Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Cześc , witamy Cie na forum zapraszamy do aktywnego uczestnictwa w nim oraz odwiedzenia działu "zlociki i spociki" pozdrawiam Osa
Gość osetti Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Cześć Witamy Cię na forum, znajdziesz tutaj napewno odpowiedzi na nurtujące Cię pytania w kwestii zakupu A4 pozdrawiam Osa okolice Częstochowy
Gość osetti Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Czesc nowy kolego, zapraszamy Cie do aktywnego uczestnictwa oraz odwiedzenia wątku spotów w Twojej okolic, nie oznacza to jednak, że do innych nie masz zaproszenia :> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=80.0 pozdrawiam Osa
Chudyyyy Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Witam wszystkich klubowiczow, mam na imie Maciej, 30lat, mieszkam w Poznaniu i jak wiekszosc na tym forum jestem szczesliwym posiadaczem audi a4(a dokladniej b6 avant 2003r, 2,5 tdi quatro)
Cuber Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 witamy na forum odwiedzaj spoty poznańskie :th:
edo_80 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Witam wszystkich na forum i nie tylko. Mam na imie Piotr i mieszkam od niedawna w Poznaniu. Pochodze z Zielonej Góry, mam 28 lat. niestety nie posiadam jeszcze audi, ale mam zamiar kupic a4
jubson1 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Witam wszystkich :) .Mam na imie Paweł.Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI AWX..Pozdrawiam :hi:
bzdurka Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Witka !!! Jestem posiadaczem audi A4 B5 2001 jeszcze nic o nim nie wiem ale TU wszystkiego się dowiem !!!!Witam w Klubie Audikowców!!!
pieruuk Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Pieruuk wita wszystkich audimaniaków. Można mnie spotkać we Wrocławiu i Wałbrzychu. Niestety jeszcze nie jestem posiadaczem Audi ale wszystko przede mną :>
krzyniek Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 siemka zapraszamy do czynnego udziału na forum i na spoty warszawskie
Rekomendowane odpowiedzi