nike21 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
nike21 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
nom Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 witam na forum. Na razie "toczę się" Fabia, ale kto wie, może kiedyś będę śmigał A4.
tomaszekmaster Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Witam Wszystkich. Właśnie dzisiaj stałem sie posiadaczem pierwszego AUDI (B5), jak i pierwszego własnego auta. Mam nadzieję, że forumowicze pomogą w rozwiązywaniu różnych problemów z autem (mam nadzieję, że będzie ich jak najmniej). Dzięki za uwagę.
mucek6 Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Mam 18 lat i dopiero zaczynam przygodę z motoryzacją i mam nadzieję, że to forum wskaże mi właściwą ścieżkę.
Rekomendowane odpowiedzi