maciomas Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 witam wszystkich forumowiczów i nie tylko. Jestem nowy i proszę o wyrozumiałość. pozdrawiam *poczytaj lepiej regulamin i FAQ odpowiednich działów, bo już na początku widać, że tego nie zrobiłeś, a potem proś o wyrozumiałość.
hotdoggy Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Siema Siema! Tez jestem szczesliwym nabywca Audi A4!
Raving-TM Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Cześc. Mam na imie Kamil , pochodze z Tomaszowa Mazowieckiego i od miesiąca jestem szcześliwym włascicielem Audi a4 b6 z 2001 roku z silnikiem 1.9 TDI
antonio Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 witam na forum A4-klub.pl Zapraszam na Spoty 3M na parking podziemny w CH Matarnia w każdą środę o 19:00
bombalina Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 cześć witam wszystkich Jeżdżę 10 letnim A4 Avant, a właściwie jeździ nim żonka ja poruszam się firmową skodą po zakupie samochodu wymieniłem to co się wymienia, potem przez 2 lata tylko amory tylne, dzisiaj jestem po wymianie zawieszenia - bolało, majster skasował mnie 2800 za wymianę oleju, wszystkich filtrów, napinacza paska klinowego, paska oraz wszystkich amorów (poza jednym, bo podobno jest w dobrym stanie) i osłon na przeguby; miały być to części oryginalne, czyli jakie? ma ktoś pojęcie kto produkuje wahacze dla Audi? i czy zapłaciłem rozsądnie, czy zrobili mnie w balona? pozdro dla wszystkich Bombalina
Rekomendowane odpowiedzi