gotti Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastek89 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Mam 20 lat,od nie dawna jestem posiadaczem a4 po lifcie z 1999r. Silnik AFB 2.5 tdi auto było sprowadzone, bogata wersja, można powiedzieć ze Full opcja ze skórą, kolor czarny metalik,bardzo dobrze się sprawuje i prowadzi, zaszokował mnie komfort jazdy i przyspieszenie.. wcześniej jeździłem Golfem 3 1.8 GT z 1996r i dobijałem rodziców Clio 1.5dci 2ph2 z 2002r. ale nie ma porównania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans78 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Na imię mam Krystek, jestem posiadaczem Audi a4 rocznik 99. Silnik 1.9 tdi 66kw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gt Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 siema witam wszystkich pasjonatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaka4 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Właśnie kupiłem te wspaniałe autko jakim jest AUDI A4. Mam nadzieję, że dzięki temu forum dowiem się dużo więcej na temat jego słabych (o ile takie ma) i mocnych stron. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam na forum :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi