radzzio2 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Witam forumowiczow. W nowym roku planuje przesiadke na b7(diesel) jaki motor jeszcze nie wiem, obecnie jezdze mkIV ASZ po lekkim wirusie na 165ps . Pozdrawiam i dzieki za wszelkie porady.
taktuś Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Cześć kolego zapraszam na spoty do Olsztyna http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_olsztynskie-t7607.2205.html
STUDENTT Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Kielce Witam Wszystkich Mam na imię Rafał, jestem w posiadaniu Audi A4 Avant Quattro, z którego jestem bardzo zadowolony jak dla mnie jest to genialne auto. pozdrawiam wszystkich użytkowników Forum.
twohit Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Hey mam na imię Przemek jestem fanem marki AUDI a w szczególności modelu A4
indor Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 ...jeszcze nie jestem posiadaczem Audi ani w ogóle żadnego samochodu, ale zamierzam. Puki co poruszam się HONDA CB 750 Seven Fifty z 99r. planuje sprzedać/wymienić na Audi A4 B5 ... mam nadzieje że czytając to forum utwierdzę się w przekonaniu że Audi to dobry wybór. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi