Zyskus Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam mam zamiar kupić sobie piękne Audi b6 1,9 TDi chciałby tutaj zasięgnąc informacji o tym, wspaniałym samochodzie, żeby wybrać dobre auto spośród tak wielu. Mam nadzieje, że forum pomoże mi. Obecnie jestem studentem PW na wydziale ICHIP, moim hobby są samochody oraz grzebanie troszkę w mechanice:) Pozdrawiam wszystkich użytkowników
pakotomasz Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam! Mam na imię Tomek i zarejestrowałem się tu, gdyż jestem zainteresowany kupnem A4. Chciałbym kupić A4 B6w wersji kombi i potrzebuję kilku porad czy warto taki samochód kupować, jakie są wasze opinie na jego temat, jaka wersja byłaby najlepsza i tak w ogóle chciałbym się dowiedzieć wszystkiego co się da. Pozdr. *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
mlodyorzel Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Mam na imię Michał i od dwóch tygodni jestem w posiadaniu Audi A4 B6 2003r. 2.5 TDi 180KM
wohu0 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 witam serdecznie wszystkich. Mam ma imie Tomek zalogowalem sie na tym forum ponieważ zostałem szczęsliwym posiedaczem audi a4 z 2004 jest to moje pierwsze audi. mam madzieje że bedzie mi dobrze służył
Rekomendowane odpowiedzi