nike21 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
Piotrek871 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam wszystkich maniaków Audi A4
nike21 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
hub86 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 witam wszystkich posiadaczy siwetnych a4 *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
Tomeks Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_3m_kazda_sroda_godz_2000_koniec_parkingu_pod_ch_matarnia_gdansk-t584.8985.html
gosia_iv Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam Wszystkich Forumowiczów! Jestem nowa w tym gronie (dopiero co kupione A4 Avant 2.0 TDI B7), ale mam cicha nadzieję, że na tym forum spotkam bardzo duże grono fanów tej marki i osób, które będą w stanie wymieniać się cennymi informacjami. Dotychczasowe samochody były dalekie od tej grupy (cóż, ostatnia przygoda z citroenem c4, wynalazkiem-wodotryskiem dieslowskim, aczkolwiek przez ponad rok Skoda Superb a wcześniej inne fordy (focus, mondeo) i takie wynalazki, jazdy próbne róznych innych marek...) - mam nadzieję, że moja podróż z audi będzie przyjemna i bez dodatkowych przygód (aczkolwiek przeżyłam już totalne zablokowanie audi po odłączeniu akumulatora i zamówienie (odwołane) lawety). Jak to się mówi pierwsze koty za płoty Na razie zapatrzona jestem w moją A4...i jak widzę, to choraba audipodobna jest prawdpodopodobnie nieuleczalna...
Kynio Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Czesc W najblizszym okresie mam zamiar kupic a4 mam nadzieje ze znajde tu dużo dobrych wskazówek które będa mi słuzyć przed jak i po zakupie Pozdrawiam
abeskidy Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam! Właśnie przesiadłem się z poczciwej 80 Quattro 2.6l na b5 Avant 1.8T w tiptronicu z 1999r. .Zobaczymy co z tego wyniknie ;wybór był trudny zależało mi na silniku 1.8 a w tej wersji trudno o 4x4.Mam nadzieje ,że zimy będą łagodne.... Pozdrawiam jeszcze raz
Rekomendowane odpowiedzi