marciochagt Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam wszystkich miłośników a4! Również zaliczam się do Waszego grona. Na razie jestem miłośnikiem ale za dwa tygodnie będę również "posiadaczem":) Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witaj.. Witaj.. Czytaj, czytaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graoli Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam Mam na imię Mariusz. Od dwóch miesięcy jestem posiadaczem audi a4, rocznik 2002, silnik dwa litry, benzyna. Pozdro dla Wszystkich *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniombw5 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam wszystkich posiadaczy Audi starych jak i młodych *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras81 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Wielkie pozdro dla wszystkich zmotoryzowanych Moje auto Audi A4 model z 1995 roku, silnik 1.6 benzyna użytkuję od listopada 2006 roku - zdążyłem więc już zrobić zawieszenie przednie, nie było aż tak źle . Samochód całkiem poprawny, tylko mój model trochę pusty w środku - klimy brak, ale i tak komfort nieporównywalny z moim poprzednim wehikułem - VW z 1989 r. Dobrej nawierzchni i jak najmniej zakrętów - pozdrawiam Arek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi