nike21 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
Sparta Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam wszytkich na forum. Jestem nowym posiadaczem Audi A4 TDI z roku 96. Mam na imię Michał i licze że dużo sie dowiem na temat Audi na moim nowym forum:P Piozdrawiam wszystkich !!!!
nike21 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
marcin aqqa Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 witma wszystkich jestem nieszczesliwym posiadaczem a4 z blb temat z pompa oleju juz załatwiłem moze ktos ma antidotum na ta irytujace trzesienie tym "swietnym " silnikiem *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
cyjarz Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam wszystkich! Co prawda nie posiadam(jeszcze) audi, ale mam nadzieje, że za jakiś czas się to zmieni Pozdrawiam *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
husajn22 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam wszystkich klubowiczów. Jestem nowym posiadaczem audi i mam nadzieje że dowiem sie wszystkich ciekawych informacji o tym aucie pozdrawiam :> *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
khristos Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jestem posiadaczem A4 Avant z 1997 z silnikem 1.9tdi. Witam wszystkich forumowiczów i składam Wam życzenia Wesołych Świąt!!! :> *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
diablo1983 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam wszystkich posiadaczy Audi *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
Rekomendowane odpowiedzi