BzykO Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam, wszystkich, nazywał się Paweł, nie mam audi (chyba jeszcze) ale przymierzam się do zakupu. W tej chwili jeżdżę Meganką Coupe F7R. W ciągu najbliższych dwóch miesięcy mam zamiar kupić A4 B6 1.8T 150 KM i stąd moja obecność tutaj. Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że będzie się miło współpracowało
ernest Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam wszystkich. Mam na imie Ernest. Nie mam jeszcze A4. Mam nadzieję ze to forum pomoże mi podjąć właściwą decyzje.
KoM Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Hej, Jestem Rafał. Zastanawiam się nad kupnem A4 B6 Avant i w tym celu się tutaj zarejestrowałem. Pozdrawiam
moskow Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam wszystkich użytkowników ;] Mam na imię Daniel :> Zarejestrowałem się na forum, z myślą o dowiedzeniu się paru rzeczy na temat Audi A4 B6, gdyż jestem zainteresowany właśnie tym o to autkiem A jak wiadomo, kupno auta to nie lada gratka i trzeba mieć jakies pojęcie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi