FAZY Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDIrs Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam wszystkich forumowiczow! Mam nadzieje ze bedzie sie nam milo wspolpracowalo. Moje autko to A4 B5 1Z narazie seryjne ale z biegiem czasu mam nadzieje ze bedzie lepiej przyspieszalo i trzymalo sie na zakretach. :> pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassxclub Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam! Pozdrowienia z północnej części Polski. Aktualnie zastanawiam się nad zakupem auta i dosyć mocno spodobało mi się Audi A4. Jako, że muszę dojeżdżać do pracy, chciałbym kupić coś co mało pali (myślałem nad benzyna+LPG, ewentualnie diesel). Mam również nadzieję, że w toku "poznawania" forum i właścicieli tych aut, w końcu się na coś zdecyduję. Pozdrawiam i życzę szerokiego Nowego Roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek85 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Cześć nazywam się Marek. Puki co nie mam audi (w grudniu skradziono mi Passata 2002r 1.9 TDI b5 FL), ale w najbliższym czasie zamierzam kupic, zanim kupie chce poczytac troche forum, dokładniej chodzi mi o to jaki silnik wybrac i napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi