litwin_86 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam szanownych użytkowników tego forum i administratorów. Mam nadzieję że szybko będę mógł zamieścić mój temacik bo w ogóle nie mam pojęcia co do mojego problemu ale to nie "TU" Aktualnie mieszkam w Anglii i mam audi a4 1996/97 w limuzynie. Pozdrawiam wszystkich i w odpowiednim momencie założę temat i bardzo bym prosił o pomoc. Do zobaczenia później
vil Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam, Planuje zakup B6 lub B7 i chcę się wczesniej trochę wiecej dowiedzieć. Aktualnie używam Hondy Civic.
ch3mi4 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 siemanko ! mam nadzieje ze tutaj pomozecie mi wybrac moje pierwsze Audi..... przesiadam sie z Golfa III i chce zaczac moja przygode wlasnie z Audi...moj mechanik praktycznie <chce> zybym nabył A4 1.8 turbo z niemiec i dodał sekwencje...co moslicie o takiej opcji,ile wogole pali taki silnik i na co powinienem zwracac uwage przy kupnie juz w samych dojczach....pozdrawiam wszystkich i prosze o porady
miron78 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 :hi: i zapraszam http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_slaskie_piatki_1800_forum_gliwice-t35760.0.html Ps. Tutaj się tylko witamy
Rekomendowane odpowiedzi