Arturo86r Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie, dzis zakupilem swoje pierwsze w zyciu Audi :>przechodzilem juz przez rozne marki , począwszy od rowniez niemieckiej techniki(BMW) przez francuskie niewypały i japonska dokladnosc. Licze na owocna współprace na tym forum, Pozdrawiam [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Gość maja4511 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Hej 2 miesiące temu kupiłem Audiczke a4 95r 1,8 150km mam nadzijeje że znajdę tu wiele przydatnych rzeczy xD
mistrzugt Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Siemka wlasnie rozgladam sie za jakas a4, znajde tutaj cos ciekawego? Pozdro
S1M0N Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam. To ja tak krótko o sobie, bo tak najlepiej Tak więc za trochę ponad rok stanę się szczęśliwym posiadaczem prawka i już teraz prowadzę intensywne rozważania na temat wyboru pierwszego auta Póki co jednym z mocnych faworytów jest Audi A4 B5 Quattro z silnikiem 1,9TDI AFN, 1,8T bądź innym. Na forum zarejestrowałem się w celu upewnienia się w mojej dobrej decyzji, bądź też zmiany na inną POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi