olo323 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam wszystkich... ponownie:) Zalogowany jestem od paru lat na forum ale ostatnio miałem ponad roczną przerwę, wracam a tu muszę się ponownie przywitać Ale nie szkodzi :> Przerwa spowodowana była niestety małą zdradą Audi ale już więcej tego błędu nie popełnię!!! AUDI to AUDI a nie jakiś... Jestem w trakcie poszukiwania A6 C6 i myślę, że na forum znajdę interesujące mnie informacje. Jeszcze raz wszystkich WITAM !!!
krzysztofbalowski Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 legnica witam wszystkich mam na imie krzysztof posiadam audi a4 b6 1.9 tdi quatro i jestem nowym uzytkownikiem waszego forum mam nadzieje ze w razie potrzeb bedziemy mogli wspolnie rozwiazywac problemy
skoku233 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam, mam na imię Mateusz i pochodzę z Dębna koło Gorzowa Wlkp. Posiadam Audi A4 B5 Avant z 1996 z silnikiem 1.9 TDI 110KM. Mam nadzieje ze wspólnie rozwiążemy wszystkie dolegliwości:) Pozdrawiam
klonik Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam wszystkich Mam na imię Mateusz od niedawna jeżdżę Audi A4 wersja sedan z silnikiem benzynowym o pojemności 1.8
Rekomendowane odpowiedzi