o-darek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy AUDI. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
trzynascie Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam wszystkich. Mam na imię Tycjan i mam 18 lat Niedawno sprzedałem Golfa III i właśnie po namysłach z tatą postanowiłem kupić Audi A4 B5. (Tata ma Passata B5 a wiem, że to bardzo podobne i świetnie się tym jeździ) Co do Audi mam zamiar kupić diesla (pierwszego w naszej rodzinie, bo tata tylko benzynki ) 1.9 TDI obojetnie 90/90+ KM. Moje wizje Audi? Niebieski wyraźny kolor, Czarne felgi i fajne lampy. Starczy, bo co za dużo to nie zdrowo Pozdrawiam, Tycjan.
jacgorz Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Mam na imie Jacek i chciałbym skorzystać na tym forum z wiedzy innych użytkowników na temat AUDI.
andrus Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 pozdrawiam aktualnie z niemiec, kiedys nysa.Mam A4 b5 avant 98rjavascript:void(0);
Rekomendowane odpowiedzi