kasper-76 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Witam. Mam na imie Sebastian i od miesiąca jestem posiadaczem Audi A4 B7 z roku 2006 z motorem 1.9 tdi brb. Mam nadzieje że się tu czegoś dowiem na temat tego auta. Pozdrawiam.
powolny Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Zgodnie z dobrym zwyczajem tego Forum, witam się ze wszystkimi tej miłej społeczności i proszę o przyjęcie do Waszego grona. Mam na imię Zenek i kręcę obecnie Oplem Astra. Od pewnego czasu oglądam się za jakimś Audi. Liczę, że przy Waszej pomocy odpowiednio się przygotuję do spełnienia celu moich skromnych marzeń. [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
babajaga Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Cześć wszystkim,jestem Jaga (Baba Jaga), dawniej Legnica (dolnyśląsk),teraz Holandia. Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów :>
Langi_84 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Witam szanowne grono Jestem w trakcie szukania Audi, więc dopiero początkujący Pozdr Marcin [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi