pietras9 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Witam klubowiczów, własnie zostalem szczesliwym posiadaczem Audi A4 B7 , takze chetnie przyłacze sie do tego klubu. pozdrawiam
Richard G Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Witam wszystkich klubowiczów. Mam na imie Ryszard jestem z Poznania i stałem sie ostatnio szcześliwym posiadaczem Audi A4 B6 AVF 1.9 Tdi. Pozdrawiam
media1988 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Witam jestem nowy na forum pozdrawiam wszystkich
Jacek1226 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Witam. Nazywam się Jacek i mieszkam w Grudziądzu. Od długiego czasu jestem miłośnikiem Audi. Niedawno zmoeniłem B4 na A4 i stąd moja obecność w klubie. Pozdrawiam Jacek
franklucas Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Witam wszystkich serdecznie!!! mam na imię Julian. I pochodzę z małego miasteczka koło Krakowa. Motoryzacją zajmuje się od dziecka. Samochody Audi kocham od kilku ładnych parę lat. Od dziś postanowiłem dołączyć do wspaniałego grona entuzjastów "kółeczek". Pozdrawiam :>
Rekomendowane odpowiedzi