enzo83 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam wszystkich!Mam na imię Krzysiek,pochodzę z okolic Wrocławia.Aktualnie przebywam w UK,konkretniej w Manchester.Aktualnie posiadam audi a4 99rok,1.8.Wcześniej miałem też audi a4 tyle,że 95 rok również 1.8.Jestem nowy na forum,więc nie bardzo wiem jak to wszystko jeszcze działa,wiec z góry przepraszam za przyszłe wpadki/błędy i zapraszam do wspólnego pogłębiania wiedzy o naszych a4-kach.
Karo_ Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam wszystkich miłośników oooo bardzo serdecznie Przypełzłam z kuj- pom ( dokładniejsza lokalizacja podana jest w danych profilowych). Obecnie pomykam czymś francuskim na zmianę z niemieckim wynalazkiem Chciałabym również zapytać, jak wygląda sprawa spotów? Póki co, jestem tu nowa i nie do końca obcykałam się z funkcjonowaniem forum (każde jest nieco inne)- nieśmiale proszę o wybaczenie drobnych błędów nowej user'ce :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kraina pierników :polew: ..już cię lubie
Rekomendowane odpowiedzi