Strego Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Wałbrzych Witam Wszystkich, rozpoczynam przygodę z Audi. Pozdrawiam Wszystkich
Jah Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Witam, jestem tutaj ponieważ mam słabość do samochodów marki audi, szczególnie a4. Jestem młodym kierowcą, mam 19 lat. Aktualnie jeżdżę Renault Clio I 1.2. Jestem bardzo zadowolony, że mam to pierwsze auto i mogę się szkolić w jeździe, chociaż przyznam, że nie jest ono szczytem moich marzeń. Nie jestem typem młodego zawadiaki, który musi mieć wypasione auto, mnie wystarczy żeby dowoziło mnie z punktu A do punktu B, pobierając przy tym jak najmniejszą ilość paliwa. Jak wiadomo nie zarabiam i nie mam prawa narzekać, że nie mam wspomagania czy zawieszenie jest za miękkie. Jeżdżę i ciesze się z tego. Za niedługo zacznę pracę (od 1 czerwca) i pierwszy samochód jaki kupie za swoje pieniądze będzie to właśnie audi a4 b5 z silnikiem 1.9 TDi (90km w zupełności mi wystarczy). Mam nadzieje, że nastąpi to jeszcze w tym roku i będę mógł pochwalić się moim pierwszym audi. Pozdrawiam wszystkich. Jah...
wafelos Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Witam Wszystkich Aktualnie nie posiadam auta jestem w trakcie poszukiwania ;] Na tym forum Chciałem zaczerpnąć trochę wiedzy na temat Audi które planuje kupić. Pozdrawiam Wszystkich użytkowników A4 Klub
Rekomendowane odpowiedzi