MaciekL Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Siema. Mam na imie Maciek. Auta jeszcze nie posiadam, szczerze waham sie pomiedzy A4 a A6, tak czy siak 1.9tdi 110KM roczniki 1998-2001. W A6 podoba mi sie przestrzen w srodku i wyglad zewnetrzny, natomiast w A4 nawet jeszcze nigdy nie siedzialem hehe, niestety nie mam okazji przebywajac teraz w Londynie. W lipcu wybieram sie do Niemiec na kilka dni z zamiarem kupna auta i wtedy pewnie nastapi pierwszy kontakt z A4. Zarejestrowac sie oczywiscie i tak musialem, bo inaczej nie sa dostepne wszystkie watki, a chcialem troche poczytac o aucie zanim ewentualnie kupie takowe. I na koniec, jezeli czyta to ktos z zachodniego Londynu, ktos kto ma A4 i troszke czasu zeby sie kiedys spotkac na 10 min w celu ogledzin autka to bede wdzieczny. Pozdrawiam Wszystkich.
kedar00 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 witam dopiero się zarejestrowałem - więc wszystkich pozdrawiam
inkjeti456 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam wszystkich posiadaczy wspaniałego auta i pozdrawiam:)
krzyniek Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 siema zapraszamy na spota 30maja szczegóły w dziale spociki
Rekomendowane odpowiedzi