borko_d Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam wszystkich użytkowników Audi. Mam na imię Darek 25wiosen sobie liczę i jestem posiadaczem A6 C5 z popularnym silnikiem 1.9 tdi AFN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noah Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 WITAM MILOSNIKO MARKI AUDI. WLASNIE NABYLEM A4 I MYSLE ,ZE TERAZ CZESCIEJ BEDE TU GOSCIL .LICZE NA DOBRE RADY I FACHOWA POMOC POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Liczymy na to samo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 WItaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy bardzo serdecznie , w największej w Polsce kopalni wiedzy o Audi A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość simon75 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 :> Witam wszystkich. Nazywam sie Szymon. Jestem w posiadaniu Audi A6 2,5 TDI V6 AFB autko z 99 roku w wersji Avant. Jestem z dolnośląskiego-Zgorzelec. Pozdrawiam Wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolko Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam szanownych forumowiczow. Jestem Bolek. Od niedawna dolaczylem do elitarnego grona posiadaczy i uzywaczy OOOO. W moim przypadku jest to A4 B6 1,9 TDI AVB z 2004 w wersji kombi vel Avant. Jestem ze Szczecina. Serdeczne pozdrowionka i z okazji Euro 2008 dodam tylko: :> POLSKA BIAŁO CZERWONI :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi