Misiups Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam serdecznie. Mam na imię Paweł Ale też większość mówi na mnie Misiek do wyboru. Jestem tutaj ponieważ mam zamiar kupić a4 quattro Mam nadzieję że panująca tu atmosfera i ludzie pozwolą mi się na dłużej zadomowić Pozdrawiam
alahambra Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam wszystkich miłośników a4 [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
diaglo Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam. Nazywam się Szymon, mam 20 lat i zamierzam sobie sprawić Audi A4 b7. Mam nadzieję, że w wyborze odpowiedniego modelu pomogą mi forumowi specjaliści . Jako, że teraz jestem zmuszony jeździć Matizem 0.8, wierzę że przesiadka na audi będzie bardzo przyjemna. Moja wiedza z zakresu motoryzacji jest dość słaba, ale z pomocą bardziej doświadczonego szwagra (i Was drodzy forumowicze), mam nadzieję że się w tym kierunku trochę poduczę (oj lektura wielu wątków już czeka) i zdobędę chociaż to "minimum socjalne", które podczas zakupu pozwoli mi nie zostać ofiarą oszusta, bądź bycia naciągniętym. Witam raz jeszcze i pozdrawiam. Szymon
Rekomendowane odpowiedzi