Shadow Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Przeszukałem forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie, dlatego proszę was o pomoc
bojan167 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Przeszukałem forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie, dlatego proszę was o pomoc Wzmacniacz antenowy czy audio?
Blachu Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jeśli chodzi o audio to wzmak znajduje się za tapicerką po prawej stronie bagażnika. Zarówno systemu audio z aktywnym tyłem, jak i BOSE.
Shadow Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Gdybyście jeszcze poradzili jak rozebrać ten boczek to byłbym max wdzięczny
kkam Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 musisz odkręcić 2 śrubki trzymające plastik, na dole bagażnika(niewiem jak nazwać ten plastik, jest on równolegle do zderzaka) potem odkrecasz 2 srebrne zaczepy. Teraz już masz możliwość odchylenia boczka. Jeżeli chcesz wyjąc boczek całkowicie to musisz wyjąc fotele(tak jest w wersji ze składanymi fotelami), ponieważ fragment boczka nachodzi na śrubę od fotela.
krzysieksc83 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 a co chcesz zrobić że zdejmujesz boczek padł czy wymieniasz na bose?
Rekomendowane odpowiedzi