Babik7 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam zakupiłem audi a4 sedan 1.6 1998 z 2 miesiące temu W dniu zakupu wracając do domu były szarpnięcia raz na 20-30 km wiec myślałem ze filtry sie wymieni i będzie wszytko ok ALE jednak nie. mecze sie już tym 2 miesiące potem zaczął kręcić tylko do 5.5 tys i zaczął szarpać ( objawy sa wtedy gdy auto sie rozgrzeje ) wymieniłem czujnik wałka rorzadu wymieniłem i dolałem olej wymieniłem filtr powietrza,oleju i dalej to samo i tez wymieniłem świece nie wiem co mam robić POMOCY !!!
Gość cwiara Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Cewka zaplonowa. Sent from my iPhone using Tapatalk
fucken Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam zakupiłem audi a4 sedan 1.6 1998 z 2 miesiące temu W dniu zakupu wracając do domu były szarpnięcia raz na 20-30 km wiec myślałem ze filtry sie wymieni i będzie wszytko ok ALE jednak nie. mecze sie już tym 2 miesiące potem zaczął kręcić tylko do 5.5 tys i zaczął szarpać ( objawy sa wtedy gdy auto sie rozgrzeje ) wymieniłem czujnik wałka rorzadu wymieniłem i dolałem olej wymieniłem filtr powietrza,oleju i dalej to samo i tez wymieniłem świece nie wiem co mam robić POMOCY !!! Jak masz możliwość podepnij vaga może coś pokaże...
ja74687 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 wymień może filtr paliwa sprawdź cisnienie i VAG przede wszystkim
Homer Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 zacznij od VAGA potem ewentualnie , kable jest LPG?
szczecin17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Miałem to samo wymieniłem kable zapłonowe i po kłopocie !!!!
Rekomendowane odpowiedzi