prikrize Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam klubowiczów! Potrzebuje pomocy przy wymianie sprężyn z przodu może ktoś wymieniał to może podpowie co i jak najlepiej jakby ktoś posiadał zdjęcia będę bardzo wdzięczny;p szukałem na forum ale nie mogę nic znaleźć
grucha1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 musisz kolego mieć ściągacz do spreżyn,albo sobie samemu zrobić, inaczej nie dasz rady.ja sam wymieniałem i samemu zrobilem sobie ściągacz,jak już go masz to wymiana z dwoch stron w godzinke
prikrize Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 ściągacz to nie problem chodziło mi głównie o to gdzie i co odkręcać
grucha1 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 odkrecasz amorek na dole od wahacza, potem pod maska 3 śróbki,i dwa wahacze górne od zwrotnicy i masz juz prawie amorek na wierzch troszke frania mania i jest twoj.jak go wyjmiesz to odkrecasz go od tej czapki do ktorej sam wahacze przymocowane i pozostaje tylko ściągaczem sprężynkę ścisnać i odkręcić jedną śróbkę która ci została na amorku od góry i jest twoj
Krzysiekcalibra Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Pozwolę sobie dodać do opisu kolegi że żeby się nie mocować z wyjęciem całego amora (bo ciężko go wytargać) można sobie odkręcić łącznik stabilizatora to bardzo pomaga
grucha1 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Nie wspomnialem o tym. kolega ma racje
Rekomendowane odpowiedzi