akjam Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Moduły solidnie zrobione, wiem bo sam mam od TOMNIKa i polecałem.
djtatra Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Witaj Bardzo ładny czarny avancik :] 4 lata temu takiego szukałem ale coś nie miałem szczęścia :] Ja akurat mam srebrną, też AVF ale mi tylko 160 KM poszło na programie i kreski nie takie ładne :/ oprócz skór, kiery, bixów, to mam podobnie :] Swoją drogą wczoraj ok.11-12 podjechałeś na Katowicach pod sklep BNS z częściami elektronicznymi :] Pozdr.
pajda Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 WitajBardzo ładny czarny avancik :] 4 lata temu takiego szukałem ale coś nie miałem szczęścia :] Ja akurat mam srebrną, też AVF ale mi tylko 160 KM poszło na programie i kreski nie takie ładne :/ oprócz skór, kiery, bixów, to mam podobnie :] Swoją drogą wczoraj ok.11-12 podjechałeś na Katowicach pod sklep BNS z częściami elektronicznymi :] Pozdr. Dzięki zgadza się kolego kupowałem tajle w BNS zawitał byś na spota to oblukamy na żywo czym się wozisz
melon31 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Całkiem niezła maszyna miałem przyjemność zaciągnąć sie spalinami jak poszedł do przodu
djtatra Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Na spota wybieram się już 2 lata :] Krolu miał mnie kiedyś zabrać ale zapomniał o mnie :] Pajda dasz jakiś namiar na gościa co Ci ogarnoł kolorowego fisa?? Mam juz licznik tylko szukam kogos na miejscu = może być PW
gregor2208 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Eleganckie autko, pogratulować
dudas307 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Przedobrzyłeś z niebieskim ledem we włączniku moim skromnym zdaniem nie pasuje do niczego
akjam Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Na spota wybieram się już 2 lata :] Krolu miał mnie kiedyś zabrać ale zapomniał o mnie :]Pajda dasz jakiś namiar na gościa co Ci ogarnoł kolorowego fisa?? Mam juz licznik tylko szukam kogos na miejscu = może być PW Pajda miał nr do gościa ode mnie ale nie na miejscu. Na spota wpadnij bez Krola bo on gdzieś zaginął.
djtatra Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 akajm to daj na PW jakieś info do tego gościa, może bliżej niż do ćwiary :] Nie przyjadę na spota z czerwonym licznikiem przecież :]
akjam Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Poszło. Dawaj na spota z czerwonym licznikiem ja jeździłem tak z dwa lata.
Arturoo Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Poszło. Dawaj na spota z czerwonym licznikiem ja jeździłem tak z dwa lata. ja jeżdżę do dziś
pajda Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 Nie przyjadę na spota z czerwonym licznikiem przecież :] dasz rade , może nikt nie zauważy
stanley Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Myślisz, że jak zmienisz licznik na kolor to będziesz innym, lepszym człowiekiem ? Przecież na spoty jeżdżą ludzie i na spoty jeździmy dla ludzi... samochody są tylko małym blaszanym dodatkiem Pajda, jaki nastepny mod ?? Pamiętam jak 2 lata temu mówiłeś: Ja już wszystko mam, więc pie*dolę modzenie :decayed:
ucho.77 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Myślisz, że jak zmienisz licznik na kolor to będziesz innym, lepszym człowiekiem ? Przecież na spoty jeżdżą ludzie i na spoty jeździmy dla ludzi... samochody są tylko małym blaszanym dodatkiem
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Myślisz, że jak zmienisz licznik na kolor to będziesz innym, lepszym człowiekiem ? Przecież na spoty jeżdżą ludzie i na spoty jeździmy dla ludzi... samochody są tylko małym blaszanym dodatkiem Pajda, jaki nastepny mod ?? Pamiętam jak 2 lata temu mówiłeś: Ja już wszystko mam, więc pie*dolę modzenie :decayed: mało tego.....ten dodatek ma nas tylko na spota przetransportować
akjam Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Amen! ---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ---------- Pajda, jaki nastepny mod ?? Pamiętam jak 2 lata temu mówiłeś: Ja już wszystko mam, więc pie*dolę modzenie :decayed: Taaa...
pajda Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Opublikowano 30 Listopada 2013 Pajda, jaki nastepny mod ?? Pamiętam jak 2 lata temu mówiłeś: Ja już wszystko mam, więc pie*dolę modzenie :decayed: Taaa... hmm ..... no jest jeszcze dużo rzeczy do zrobienie
djtatra Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 .....ale się ruszyło jak napisałem z tym czerwonym licznikiem hahaa Jak to tylko dodatek to przyjadę czerwonym Kangurem silnik 1.2 60KM - tam jest fajny pomarańczowy licznik ---------- Post dopisany 02-12-2013 at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany 01-12-2013 at 11:29 ---------- nooo dzisiaj znowu kolegę widziałem ok. 9:00 - skrzyżowanie Piotrowicka - Panewnicka w KCE :]
pajda Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 .....ale się ruszyło jak napisałem z tym czerwonym licznikiem hahaa Jak to tylko dodatek to przyjadę czerwonym Kangurem silnik 1.2 60KM - tam jest fajny pomarańczowy licznik ---------- Post dopisany 02-12-2013 at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany 01-12-2013 at 11:29 ---------- nooo dzisiaj znowu kolegę widziałem ok. 9:00 - skrzyżowanie Piotrowicka - Panewnicka w KCE :] ano zgadza się , a ja Ciebie na spocie nie widziałem dzisiaj ---------- Post dopisany 05-12-2013 at 23:15 ---------- Poprzedni post napisany 03-12-2013 at 21:39 ---------- dobra wiadomość jest taka że ubezpieczenie opon działa przebiłem zimową oponę koszt naprawy 45 zł zwrot na konto bez problemacji drugie pozytywne info jest że na letniej miałem cycka dałem do reklamacji, dziś tel. że reklamacje uwzględniono i jutro jedzie do mnie nówka oponka Nokian
Rekomendowane odpowiedzi