Wojtek_A4 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Koledzy tak jak wyzej. Szukam nr tych czesci oraz kolory idacych tam kabli. Sedan 2004r 1.9 AFV Bede wdzieczny za kazda pomoc:wink:
barrowiec1 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Poszukaj tutaj: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-montaz-ukladu-mycia-spryskiwaczy-lamp-158053/ A czujnik poziomu sprysk byl chyba przy odblokowaniu fis-a Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dzieki. Najbardziej chodzi mi o te kolory kabli....
barrowiec1 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 kolory kabli to tylko z elsą... do Bart-asa się uśmiechnij
domin79 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dzieki.Najbardziej chodzi mi o te kolory kabli.... jutro z rańca lukne:wink:
Stichy Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jak chcesz kupic to mam kompletna pompke z instalacja i czujnik z wtyczka, uszczelka i kawalkiem kabelka ale mozna zrobic duzszy kawalek Kolory - pompka - zasilanie czerwono-bialy, masa brazowy Czujnik - brazowo-czerwony do licznika i brazowo-zolty to masa
Wojtek_A4 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jak chcesz kupic to mam kompletna pompke z instalacja i czujnik z wtyczka, uszczelka i kawalkiem kabelka ale mozna zrobic duzszy kawalek Kolory - pompka - zasilanie czerwono-bialy, masa brazowy Czujnik - brazowo-czerwony do licznika i brazowo-zolty to masa Daj foto i cene:wink: ---------- Post dopisany at 08:01 ---------- Poprzedni post napisany at 07:59 ---------- Dzieki.Najbardziej chodzi mi o te kolory kabli.... jutro z rańca lukne:wink:
Rekomendowane odpowiedzi